Η οικιακή τεχνική κάλυψη είναι πρότυπη εταιρία παροχής υπηρεσιών, παρέχουμε άμεση και έγκαιρη 24ωρη εξυπηρέτηση, μοναδικό service και χαμηλές, ανεπανάληπτες τιμές. Μία απο τις υπηρεσίες στις οποίες εξειδικευόμαστε είναι οι επισκευές κλιματιστικών.

Η διαδικασία εγκατάστασης air condition και όλα όσα πρέπει να προσέξεις.

Η τοποθέτηση air condition έχει αυξηθεί δραματικά, καθώς η χρήση του πλέον γίνεται τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Αν και φαντάζει μια απλή σχετικά διαδικασία, κρύβει κάποια μυστικά που θα επηρεάσουν την αποτελεσματική ή όχι λειτουργία του κλιματιστικού σου.

Η εγκατάσταση του air condition, μπορεί να γίνει άμεσα από έναν εξειδικευμένο ψυκτικό.
Tο μόνο που χρειάζεται είναι ο χρήστης να έχει επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί να τοποθετήσει.

Ακόμα όμως και στην επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού χρειάζεται προσοχή, ώστε να βρεθεί εκείνο που θα ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σου.

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη και μεγέθη κλιματιστικών σε τιμές για κάθε προϋπολογισμό.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το air condition που θα καλύπτει το χώρο σου χωρίς περιττές σπατάλες ενέργειας και χρημάτων.

Αφού, λοιπόν, έχεις επιλέξεις το κλιματιστικό σου, ακολουθεί η διαδικασία τοποθέτησης που πρέπει να γίνεται μόνο από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία.

Τα βήματα που ακολουθούνται στην εγκατάσταση κλιματιστικού είναι:

 1. Επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του εσωτερικού μηχανήματος.
  • Δεν πρέπει να χτυπάει ο αέρας του κλιματιστικού τη θέση που καθόμαστε συνήθως.
 2. Επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του εξωτερικού μηχανήματος.
  • Η κατεύθυνση του αέρα να μην ενοχλεί.
  • Να επιτρέπει την εύκολη συντήρηση του μηχανήματος
 3. Ψυκτικές σωληνώσεις.
  • Οι ψυκτικές σωληνώσεις θα πρέπει να μονωθούν κάθε μία ξεχωριστά.
  • Πριν την πλήρωση με ψυκτικό υγρό, θα πρέπει οι σωλήνες να υποβληθούν σε διαδικασία κενού για να αφαιρεθεί η υγρασία από τις σωληνώσεις. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για λόγους οικονομίας σε ψυκτικό υγρό και προστασίας του περιβάλλοντος
 4. Σωληνώσεις αποχετεύσεων.
  • Η εξωτερική σωλήνωση θα πρέπει να καταλήγει είτε σε κηπόχωμα, είτε σε σιφόνι μπαλκονιού

Η σωστή και επαγγελματική τοποθέτηση του air condition είναι απαραίτητη για ένα λειτουργικό κλιματιστικό. Για να εξασφαλίσεις όμως και τη μελλοντική καλή λειτουργία του κλιματιστικού σου είναι αναγκαία και η τακτική συντήρηση.

Η μέση διάρκεια ζωής των κλιματιστικών είναι 10 χρόνια, ωστόσο όλοι οι επαγγελματίες συμφωνούν ότι φροντίζοντας για το προληπτικό service του κλιματιστικού σου, μπορείς να αυξήσεις αρκετά αυτό το διάστημα.

Τα οφέλη που θα έχεις από μια επαγγελματική συντήρηση είναι πολλά και αφορούν τόσο τη μακροζωία της συσκευής σου και την αποφυγή βλαβών, όσο και την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Τέλος, με την επαγγελματική συντήρηση του κλιματιστικού σου θα πετύχεις την καλύτερη απόδοσή του και ένα πιο υγιεινό περιβάλλον με καλύτερη ποιότητα αέρα.

Οι τεχνικοί μας, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εκτενείς τεχνικές γνώσεις, μπορούν να σας εγγυηθούν τα καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα για κάθε μοντέλο κλιματιστικού.

Οι μάρκες που εξυπηρετούν περιλαμβάνουν τις Daikin, Whirlpool, Toshiba, Sharp, Samsung, Pitsos, Panasonic, Morris, Mitsubishi, Mercury, Haier, Gree, General Electric, Fujitsu, Finlux, F&U, Electrolux, Daewoo, Crown, Hitachi, και Toyotomi.

Αν θες ένα απόλυτα λειτουργικό κλιματιστικό, εμπιστεύσου έναν από τους αξιολογημένους ψυκτικούς μας.