Εγκατάσταση κεραιών

Η οικιακή τεχνική κάλυψη είναι πρότυπη εταιρία παροχής υπηρεσιών, παρέχουμε άμεση και έγκαιρη 24ωρη εξυπηρέτηση, μοναδικό service και χαμηλές, ανεπανάληπτες τιμές. Μία απο τις υπηρεσίες στις οποίες εξειδικευόμαστε είναι η επισκευή και εγκατάσταση κεραιών τηλεόρασης.

Γιατί πρέπει να αναλάβει ένας επαγγελματίας τεχνικός την εγκατάσταση της κεραίας σου;

Η τοποθέτηση της κεραίας στον χώρο σου αποτελεί μία εξειδικευμένη διαδικασία που μόνο ένας επαγγελματίας τεχνικός εγκατάστασης μπορεί να εκτελέσει.

Αρχικά γίνεται η τοποθέτηση και ο τεχνικός ρυθμίζει στο σωστό κέντρο εκπομπής με ψηφιακό πεδιόμετρο ώστε η τηλεόραση να λαμβάνει όσο το δυνατόν καλύτερο σήμα.

Έπειτα ο τεχνικός θα περάσει τα καλώδια που χρειάζονται από την κεραία μέχρι την τηλεόραση ή από την κεραία μέχρι τον ενισχυτή του ψηφιακού σήματος, τον οποίο και ρυθμίζει ώστε η τηλεόραση να έχει ισορροπημένο σήμα.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εγκατάσταση κεραίας και να εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία της.

Όσον αφορά τις επισκευές, το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι να χαλάσει ο ενισχυτής, ακολουθεί η ίδια η κεραία που με τα χρόνια φθείρεται, όπως και προβλήματα σε καλώδια.

Οι τεχνικοί μας αξιολογούν το πρόβλημα και σας προτείνουν τη βέλτιστη λύση.